Terveisiä Akaan kirjastosta: äänikirjaesittelyä

Posted by on syys 3, 2015 in Uutiset | 0 comments

Celianet-äänikirjapalvelun ja Celian äänikirjojen esittelyä Akaan kirjastoissa 8.9.2015

Kansainvälisenä lukutaitopäivänä tiistaina 8.9.2015 Akaan pääkirjastossa ja Viialan kirjastossa on mahdollisuus tutustua Celianet-äänikirjapalveluun ja Celian tuottamiin äänikirjoihin.

Celian äänikirjoja voivat lainata kaikki, joille painetun tekstin lukeminen on vamman, sairauden tai muun vastaavan lukemisesteen vuoksi hankalaa.
Celian palveluja voivat käyttää myös palveluihin oikeutettujen henkilöiden kanssa toimivat yhteisöt, esimerkiksi päiväkodit, koulut ja vanhusten palvelutalot.

Celianet-äänikirjapalvelussa on tällä hetkellä noin 40 000 eri äänikirjaa, joita voi kuunnella Celianetissä suoratoistona tai vaihtoehtoisesti lataamalla kirjan. Ladattua kirjaa luetaan lukuohjelmalla. Celianetin äänikirjavalikoimaan kuuluu muun muassa romaaneja, elämäkertoja, tietokirjallisuutta sekä lasten ja nuorten kirjallisuutta. Saatavana on myös ruotsinkielisiä ja vieraskielisiä kirjoja sekä noin 140 selkokielistä äänikirjaa, joissa kirjan kieli ja sisältö on muokattu helposti ymmärrettäväksi.

Lisätietoa Celiasta ja sen äänikirjoista löytyy osoitteista www.kirjastokaikille.fi ja www.celia.fi sekä tietenkin lähikirjastostasi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin, myös 8.9. jälkeen 🙂 Kirjaston väki

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *