Kevätkokous sujui mallikkaasti

Posted by on huhti 1, 2016 in Uutiset | 0 comments

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Ninas Cafe Place-kahvilassa 30.3. Osallistujia oli 20 jäsentä. Kokouksessa käsiteltiin edellisen vuoden tilit ja toimintakertomus sekä niihin liittyvät tarkastuskertomukset. Vastuuvapaudet myönnettiin ilman laajoja puheita. Toimintakertomus on erillisenä luettavissa oheisesta linkistä.

Kokouksen alussa kuultiin Heikki Ali- Löyttyn, Jenny Mustikan ja Antti Kylmälän esitys runsas vuosi sitten toteutuneesta Taizen matkasta Ranskaan. Matka osarahoitettiin järjestämämme kirkkokonsertin kolehtituotoilla. Reissulaiset olivat saaneet kokea hiljentymisen, rauhoittumisen, yhteisen puuhailun ja kansainvälisen kanssakäymisen hetkiä. Kaikesta päätellen hyvinkin onnistuneella tavalla.

Eipä olisi tullut heti mieleen, että meillä oli tilaisuus taizelainen rukouslaulu Laudate omnes gentes – Te kaikki kansat tulkaa. Kun Heikki kertoi, että Taizessa tätä laulua oli laulettu monikielisesti, kukin omalla äidinkielellään, me teimme sen taatusti moniäänisesti, mutta ehdottomasti tilaisuuden luonnetta kunnioittaen. Tunnelma oli lähes harras.

Kiitos mainioille alustajille. Muistutetaan mieliin, että konsertin tuotto oli runsaat 1200 euroa.

Kevätkokouksessa esiteltiin myös viime vuoden toimintakertomus. Sen pääsee itse kukin lukemaan tästä linkistä: DIAB 2016 vuoden 2015 toimintakertomus 280216 FINAL

TR

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *