Juhlat Lempäälässä

Posted by on elo 27, 2015 in Uutiset | 0 comments

Olemme vastaanottaneet alla olevan kutsun Lempäälään 12.11.2015. Palataan lähempänä h-hetkeä siihen, miten joukkueena osallistumme. (TR)

Lempäälä  27.8.2015

KUTSU

 

 

Syystervehdys naapuri-diabetesyhdistykset!

 

Aiomme juhlistaa Diabetesliiton 60-vuotista taivalta niin, että olemme kutsuneet tunnetun Diabeteslääkäri Atte Vadenin pitämään juhlaluennon Lempäälän Kanavan koulun Auditorioontorstaina 12.11. klo 18.

 

Atte Vadenin luento sisältää kuulumiset ja saadut kokemukset mm. uusista diabetes lääkkeistä. Hänellä on hallussaan ja työkalupakissaan varmasti vastauksia mieltämme askarruttaviin kysymyksiin joten saanemme tilaisuudesta vuorovaikutteisen ja hyödyllisen tapahtuman.

 

Ajattelimme että samalla olisi hyvä tilaisuus tutustua toisiimme ja vaihtaa kuulumisia keskenämme mahdollisten muidenkin hankkeiden ja yhteistyön tiimoilta yhdistysten toimijoiden ja jäsenistön kesken.

 

Isoon eteisaulaan katamme kahvit ja siinä tilassa on mahdollista  yhdistysten

niin halutessa esittäytyä yleisölle vaikkapa oman pöydän, materiaalin ja edustajien toimin. Auditorioon mahtuu 250 ihmistä, joten odotamme runsasta osallistujajoukkoa. Tilat ovat käytössämme klo 16.00 -21.00

 

Olemme saaneet tähän hankkeeseen ”Yhteistyö yhdistysten välillä”  Diabetesliitto / Raha-automaattiyhdistyksen myöntämän Toimintatonni avustuksen.

Tuosta avustuksesta voimme kattaa luentopalkkion, toimitilavuokran, ilmoitukset ja kahvituskulut. Tilaisuus on yleisölle maksuton.

 

Toivomme että tulisitte mukaan em. tilaisuuden läpiviemiseksi erityisesti tiedottamalla luennosta yhdistyksenne jäsenille.

Tilaisuuden kaikki mainostamisideat ovat myös sangen tervetulleita.

Annetaan sähköpostin rallatella aiheesta ja tavataan tarvittaessa.

 

tervehtien

 

Juhani Tokola, puh.johtaja   juhani.tokola@saunalahti.fi     050 3497187

Sinikka Kilpinen, sihteeri      sinikka.kilpinen@kolumbus.fi  050 4343737  

Pirkko Antila, emäntä           pirkko.antila@gmail.com         040 7406742

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *