Huhtikuussapa onkin hulinaa

Posted by on maalis 30, 2016 in Uutiset | 0 comments

Kaikki merkit osoittavat, että me Akaan Seudun Diabeteksessä olemme saaneet asiat hyvin rullaamaan. Sen voi päätellä, kun katsoo, mitä huhtikuussa tapahtuu; nimittäin: Kuudes (6) päivä kävelemme jälleen kuntoa ja terveyttä Tossua toisen eteen- kävelyn merkeissä. Jokohan meitä olisi yli 40 mukana.

Seitsemäs (7) päivä Kuntoaskel Oy:ssä (Keskuskatu 38, Viiala) pääsee keskustelemaan ja kuulemaan liikunnan merkityksestä hyvinvoinnin ja hoidon kannalta. Järjestämme Maailman terveyspäivän tapahtuman, jossa puheen lisäksi pääsee kokeilemaan kuntosalilaitteita ohjatusti. Tilaisuus alkaa klo 18 ja päättyy klo 20. Pientä tarjoiluakin on luvassa.

Kahdestoista (12) päivä Laaksolassa Toijalassa (Ryödintie 2,Toijala) on klo 18 pumppuilta, jossa pumppuhoitoasioista alustavat vieraileva tähti Heidi Paananen ja Miika Rautiainen, viestintävastaavamme. Tarjoiluakin on. Tähän pitää ilmoittautua sähköpostilla miika.rautiainen@gmail.com 5.4. mennessä.

Kahdeksastoista (18) päivä Urjalassa on jäsentapaaminen Maritan Pullapuodissa, Urjalantie 15. Maukkaiden tarjottavien lisäksi aina on ollut tarjolla painavaa asiaa.

Koko huhtikuun pyörivät venyttelypiirit Paula Ketolan ja Heli Mattilan vetäminä. Yhteensä 16 osallistujaa venyy ja vetreytyy asiantuntevassa ohjauksessa.

Koko huhtikuun on mahdollisuus varata aika jalkahoitoon tai hierontaan. Yhdistys tukee 10 eurolla. Palveluntuottajat ovat Jaanan Jalkahuolto, Jalkahoitola Jalkapohja, Kauneushoitola Sari Nurmi (Kaukojärvi), Kuntoaskel Oy, Hyvinvointikeskus Urjala Paula Ketola, jalkahoito Tiina Toivola ja jalkahoito Anja Salvas.

Lisäksi yhdistyksemme osallistuu alueellisille neuvottelupäiville Diabeteskeskuksessa Tampereella yhdeksäs (9) huhtikuuta. Viimeiset matkavaraukset kesäretkelle kirjataan muistiin.

Kaikki odottavat innolla jo Unelmien liikuntapäivää (10.5.) ja ratkirattoisia Impin päivän (11.6.) juhlia Akaan Riisikkalan Tapiolassa.

TR

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *