Ykköstyyppien ilta vol.2: Dexcom G5 on sensoreiden kunkku

Posted by on marras 2, 2017 in Galleria | 0 comments

Tämän syksyn toisessa ykköstyyppien illassa kokoonnuimme Valkeakoskelle kuulemaan tuote-esittelyä Dexcomin G5 -sensorista. Sensoria esittelemässä oli laitteen maahantuojan Nordic Infucaren edustaja. Dexcomin G5-sensori on erityisesti monipistoshoitoisille sopiva sensori, sillä sen käyttö ei vaadi sensoroivaa insuliinipumppua. Sensorointi G5:sella ei itseasiassa vaadi välttämättä mitään muuta laitetta kuin älypuhelimen ja ihoon kiinnitettävän sensorin. Toki erillinen laitekin löytyy, jos ei halua parittaa sensorin kanssa matkapuhelinta.

Laite, jolla Dexcomin G5 -sensoria käytetään. Taustalla näkyy lähetin ja suojamuovissa ihoon asetettava sensori. Etualan mustaa vastaanotinlaitetta ei ole pakko käyttää, sillä sen voi korvata myös älypuhelimella.

Ilta sujui leppoisasti kahvia juoden ja tuote-esittelyä kuunnellen. Aihe kiinnosti osallistujia runsaasti ja vilkas keskustelu väritti iltaa ja esittelijä joutui vastaamaan lukuisiin lisäkysymyksiin.

Osallistujia oli kahdeksan ja kaukaisin ykköstyyppi saapui Uudestakaupungista saakka.

Tuotetta esitteli maahantuojan edustaja Minna.

Kiitos Infucarelle hienosta esittelystä ja hyvin kiinnostavasta laitteesta. Ja kiitos myös osallistujille mukavasta illasta! Tänä vuonna ei järjestetä enää uusia ykköstyyppi-iltoja, mutta toimintaa olisi tarkoitus jatkaa ensi vuoden puolella. Jos sinua kiinnostaa tulla mukaan, niin kannattaa käydä tykkäämässä Akaan seudun diabetesyhdistyksen Facebook-sivusta. Viestimme siellä aina tulevista tapahtumista. Myös Akaan Seutu -paikallislehden MeNyt-palstaa kannattaa seurata, ilmoittelemme siellä tapahtumistamme.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *