Matkalla tuntemattomaan 18.9.2015

Posted by on loka 4, 2015 in Galleria | 0 comments

WP_20150918_009

Lähdimme varhain aamulla kohti Tamperetta, taivas synkkeni ja saimme vesisateen matkaamme.

Saavuimme Pyynikin näkötornille, jossa nautimme kuuluisat munkkikahvit lämpimin tunnelmin. Osa piipahti näkötornissa, Tamperetta ei näkynyt sumupilvien lomasta, mutta jo hissimatka ylös oli jännittävä kokemus.

Pyynikiltä laskeuduttuamme matka jatkui Sarankulmaan, jossa oli meidän toinen kohteemme Alma Manun painotalo. Siellä meidät otettiin juhlavasti vastaan juomien ja pienen purtavan kera. Myyntijohtaja Antti Linnakoski ja asiakkauuspäälikkö Virpi Oksala pitivät tervetulopuheet ja näyttivät filmit toiminnastaan. Tämän jälkeen mielenkiintoinen tutustumiskierros - näimme huipputekniikan aikaansaannoksia. Palattuamme parin tunnin tutustumiskierrokselta kokoustilaan oli kaikilla tietua siitä, mitenkä Aamulehti, Valkeakosken Sanomat tai Akaan Seutu valmistuu ja saapuu laatikkoihimme. Saimme myös tuoreita painoksia mukaamme.

Matka jatkui kohti Lempäälän Uotin luontaisparantolaa. Kirsi Uoti piti meille esitelmän parantolan synnystä ja toiminnasta. Tämän jälkeen saimme nauttia maittavan lounaan lisukkeineen, kahvi ja mustikkapiirakka päättivät ruokailun.

Kotimatka alkoi ja osallistujat olivat tyytyväisiä. Matkalla kotiin laulu raikui jälleen.

Teksti: Hannu Alanko ja Kristiina Lepola, kuvat AlmaManu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *